Povestea Șnur

Înveliș. Urmă. Identitate.*

Șnur este un brand tânăr. Creăm lucrări unicat sau serii limitate: tapiserii, obiecte decorative și accesorii. Lucrăm cu materiale textile de calitate, “șnururi”, fire de lână și bumbac. Tehnicile folosite sunt diverse, clasice - haute lisse și basse lisse, cât și neconvenționale ce ne “implică în adevărate războaie” pe care le purtăm cu drag și spor. Ne dorim să “ținem aproape” trecutul, prin tehnicile clasice, și împreună cu cele actuale, să aducem în plus o nouă viziune asupra lor, în compozițiile noastre artistice.

*înveliș = ce se vede
urmă = ceea ce lasă
identitate = ceea ce rămâne

Lana naturala in trei culori SnurLână naturală în trei culori Diferite culori de lana naturala SnurDiferite culori de lână naturală Pregatirea lanii pentru vopsire SnurPregătirea lânii pentru vopsire Lana vopsita SnurLână vopsită Mostrar culori lana si bumbac SnurMostrar culori - lână și bumbac Fire lana vopsita SnurFire lână vopsită Razboi orizontal SnurRăzboi orizontal Tesaturi in lucru SnurȚesături în lucru Tesaturi SnurȚesături Razboi vertical cu urzeala SnurRăzboi vertical cu urzeală Tapiserie in lucru SnurTapiserie în lucru

Contact

Ai ajuns aici? Deci vrei să ne cunoaștem? Lasă un mesaj pe formularul de mai jos, aruncă un ochi pe Facebook sau Instagram sau pur și simplu spune-ne într-un mail la contact<@>snur.eu ce simți.